Canvi de adreça

En una setmana deixarém de estar a la botiga de President Macià, ens hem traslladat a una  millor ubicació, més accessible i el més Important es que disposareu de facilitat de aparcament.  La nova adreça es a l’Autovia de Salou, n. 60-62 de Reus (Tarragona).

Fachada merxan en reus
Fachada merxan en reus

A les  nostres instal · lacions us atendrem  com us mereixeu i podreu veure  i tocar els nostres productes, entre els cuals podreu trobar gran quantitat d’articles (Targetes, flyers, Samarretes, Gorres, Regals d’empresa, rètols, vinils, Disseny Gràfic I Pantalles i rètols de leds.

Els nostres clients principasl estan ubicats a la provincia de Tarragona (pirncipalment a Reus, tarragona, Salou, Cambrils, Valls i Vila-seca), però també treballem a nivell nacional, sobretot amb franquícies i grans marques.

 

 

 

 

 

Deja un comentario